Berichten & Blogs

Zaterdag 29 augustus 2020

Samen zingen in Wezep!

Op 29 augustus a.s. om 19.00 tot 20.30 uur organiseren een aantal enthousiaste christenen een openlucht bijeenkomst om samen te zingen.
Dit evenement wordt georganiseerd omdat in de meeste gebouwen en kerken niet gezongen kan worden wegens Corona. Terwijl veel mensen nu juist behoefte hebben om Christelijke liederen te zingen. Daarom willen we ook met iedereen die aanwezig is die avond Gods naam groot maken en Hem de Eer geven.
Dat willen ze doen onder het thema “De Schuilplaats bij God”.

Het openlucht event wordt gehouden op het terrein en de parkeerterrein bij Mariënrade 1 achter het Dorpshuis te Wezep. De begeleidingsband Gware uit Kampen zal het zingen begeleiden en tussendoor zal dhr. Mathhé Vos een toespraak houden.

Vanaf 18.30 uur is iedereen welkom.

Het event wordt georganiseerd volgens de RIVM normen in kader van Corona.

Vandaar dat we o.a. graag willen weten wie er komen.
Aanmelding bij voorkeur via de volgende link https://www.eventbrite.nl/e/tickets-openlucht-event-wezephattemerbroek-116863274199
tevens kan men ter plekke op 29 augustus ook zijn of haar naam noteren. Hieronder vind je de (basis) afspraken en we vertrouwen op ieders verantwoordelijkheid hierin.

Er is 1 ingang naar het terrein vanaf de Turfhorst/Noordsingel. Hier vind ook de registratie en aanmelding plaats. De andere ingangen zijn niet toegankelijk mede om de inschrijving te bevorderen.

Tijdens het zingen houden we de afstand van 3 meter uit elkaar in de rij en tussen de rijen is er vier meter. Een en ander zal worden aangegeven. Gezinsleden mogen bij elkaar staan.

Als organisatie vragen we of iedereen zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen omdat er beperkte parkeermogelijkheden zijn.

Tenslotte hoopt de organisatie dat we samen met velen een mooie bijeenkomst mogen hebben waar we Gods naam groot zullen maken.

____________________________________________________________

Basisafspraken

Bijeenkomst openlucht event Wezep en Hattemerbroek
op 29 augustus om 19.00 uur.
 

In kader van Corona hanteren we de volgende (basis)afspraken en rekenen op ieders verantwoordelijkheid hierin.

Bedenk vooraf:

  1. Bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius, blijf je thuis!
  2. Bij verkoudheidsklachten, koorts hoger dan 38 graden Celsius en/of benauwdheid, bij jezelf of bij iemand in je huishouden, blijf je thuis!
  3. Houd 1,5 meter (2 armlengtes) afstand van anderen.
  4. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  5. Schud geen handen.
  6. Deel geen telefoons en andere materialen/spullen met elkaar.
  7. Voorkom onnodige groepsvorming.
  8. Schrijf je vooraf in voor het event via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-openlucht-event-wezephattemerbroek-116863274199
  9. Indien je niet ingeschreven bent dan ter plekke even je naam en adres opgeven.
  10. Komt zoveel mogelijk lopend of met de fiets mede gezien de geringe parkeermogelijkheden.

De ingang van het terrein is mede door de intake en registratie vanaf de Turfhorst/Noordsingel.  De  andere ingangen worden tot het begin van het event afgesloten.

Tijdens het zingen neem je plaats op de plekken die duidelijk zijn aangegeven en hou in de rij een afstand van 3 meter en tussen de rijen is een afstand van 4 meter. Gezinsleden kunnen bij elkaar staan. Zo kunnen we met elkaar zingen op een verantwoordelijk manier.

Voor verder inlichtingen of info kunt u terecht bij Gerard van der Velde, emailadres g.velde49@upcmail .nl  of per tel. 06-53233971

Meer blogs lezen?