Berichten & Blogs

Samen Kerst

Net als afgelopen vijf jaar werd ook dit jaar in gemeente Oldebroek Samen Kerst gevierd. Ieder jaar doen er meer enthousiaste vrijwilligers mee. De zaterdag voor kerst werd er samen met Stichting Present, praktische en sociale klussen voor mensen in onze omgeving gedaan. Mensen die wel wat hulp en aandacht konden gebruiken. Uiteraard volgens de RIVM maatregelen, op 19 december.

Op 19 december werden kerstlichtjes uitgedeeld aan mensen in de gemeente Oldebroek die wel een lichtpuntje kunnen gebruiken. Dit jaar was het belangrijker dan ooit, heel veel mensen keken uit naar een lichtpuntje.

Samen Kerst vieren op kerstavond
Normaal gesproken vieren we Samen Kerst. Een grote bijeenkomst om samen Kerst te vieren. Dat durven we dit jaar niet aan. Net zoals een aantal kerken in Wezep het niet aandurft een fysieke viering op kerstavond te organiseren. Samen met de LOCO is er een feestelijke kerstdienst uitgezonden. In deze viering staan bekende kerstliedjes centraal. De muziek wordt verzorgd door de Eendracht, kinderkoor de Merels en de Samen Kerst band.

Bekijk hier de feestelijke dienst.

Meer blogs lezen?