Kerken

Diensten
zondags 17.00 uur

Adres:
Klimopstraat 1,
8091 VL Wezep
06 20439805

Welkom in De Klinker

Leger des Heils

Geloven in de buurt is een pioniersproject van het Leger des Heils wat is voortgekomen uit een verlangen om missionair als alternatieve geloofsgemeenschap in een buurt aanwezig te zijn. In het afgelopen jaar zijn er zo’n honderd van deze z.g. buurthuiskamers in Nederland opgezet om o.l.v. een missionair werker of officier vorm en inhoud te geven aan deze missie. Er wordt hard aan gewerkt om dit aantal van honderd te verdubbelen.

Het missionaire richt zich op zowel sociaal-maatschappelijk werk als geloof en zingeving. Het doel is dat mensen op een laagdrempelige, buurtgerichte manier in aanraking komen met het evangelie van Jezus Christus. De Bijbel, Gods Woord, is de basis van het werk wat wij doen.

Een steeds groter wordend maatschappelijk probleem is eenzaamheid. De Klinker is juist daarom ook een plek waar mensen binnen kunnen komen voor een kop koffie of thee, op verhaal komen en/of een luisterend oor en organiseren diverse laagdrempelige activiteiten. De Klinker is voortdurend bezig om verbinding met mensen te vinden, om er voor een ander te zijn, juist nu in deze tijd.

De Klinker is bereikbaar op de Facebook pagina ‘de Klinker’ waar ons activiteiten worden bekend gemaakt.

En per mail wim.rouw@legerdesheils.nl

—————

“Zolang er nog vrouwen huilen, zal ik strijden. Zolang er nog kinderen honger lijden, zal ik strijden. Zolang er nog mannen naar de gevangenis gaan, erin en eruit, erin en eruit, zal ik strijden. Zolang er nog één verslaafde is, zolang er nog één meisje verloren op straat loopt, zal ik strijden. Zolang er nog één mens het licht van God niet heeft gezien, zal ik strijden, strijden tot het bittere eind.”

Generaal William Booth