Kerken

Ochtenddienst 9.30 uur

Adres:
Leeuwerikstraat 29,
8094 AH Hattemerbroek
tel. 038 – 3765407

Welkom in de Hoeksteen

Hervormde Gemeente

Wat wij geloven

De wijkgemeente Vredeskerk en Hoeksteen staat bekend als een ‘Open Bondsgemeente’. Dit houdt in dat wij de kernpunten van de Reformatie onderschrijven:

  • Door de Bijbel kennen we het Woord van God waardoor Hij Zichzelf aan ons mensen bekend wil maken.
  • Geloven begint niet bij ons zelf. Het is God die ons roept. Zijn liefde voor ons is onvoorwaardelijk. Er is geen tegenprestatie voor nodig.
  • Uiteindelijk kunnen we tegenover God alleen terugvallen op ons geloof in het reddende werk van Jezus Christus.

In de loop der jaren hebben wij een ontwikkeling doorgemaakt van een meer traditionele gemeente naar een gemeente waar ruimte is voor vernieuwingen. Dat uit zich in de eerste plaats in de erediensten, waar ruimte is voor een grote verscheidenheid aan liederen en voor verschillende soorten muzikale begeleiding. Daarnaast is bij ons sinds 2016 het ambt van ouderling en diaken ook opengesteld voor vrouwen.

Over de website

Deze site is een verzamelplein van de kerken van Wezep en Hattemerbroek. We hebben dit gebouwd vanuit onze passie voor geloof en mensen. Omdat geloof toegankelijk moet zijn voor alle mensen. In deze site staan verwijzingen naar kerken en activiteiten. Daarnaast publiceren we hier onderwerpen om mensen te enthousiasmeren met opbouwende verhalen in liefde met elkaar.

Redactie

Deze site is een initiatief van Gerard van der Velde en Jaap Slager.

Wil je ook iets bijdragen aan deze site of heb je een vraag? Stuur dan een bericht via het formulier hiernaast.

IMO Wezep Hattemerbroek

Alle kerken van Wezep en Hattemerbroek hebben het samenstellen van deze website mogelijk gemaakt.

Mail ons via onderstaand formulier

    Disclaimer: Deze site is een individueel initiatief en daarbij niet gebonden aan een kerk of organisatie. De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaar je akkoord te gaan met de toepasselijkheid van deze disclaimer.